Изявления на кандидатите

Запознах се с вашата фирма и дейността й в интернет. Напълно споделям вашата мисия, ориентирана към бъдещето и към хората. Намирането на най-подходящите решения. Считам, че това е правилният начин за успех. Именно затова реших да Ви пиша.
Н. Х. – Ентусиаст човешки ресурси, 2016
Пиша, за да изразя интереса си да работя за вашата компания.
Вярвам, че мога да дам ценен принос за бъдещите проекти и инициативи на вашата организация и поради успеха си в различни среди съм уверен, че мога да направя същото като член на вашия екип.
Р. Х. – Мениджър продажби 2013
Прекрасно е, че има агенции като Вашата, предоставящи огромна добавена стойност за млади хора като мен. Сърдечни поздрави
К. К. – Биотехнолог и Вирусолог, 2013
Пиша този имейл, за да Ви се представя и за да заявя желанието си да работим заедно. Мисля, че имам огромен потенциал и желание за развитие и ще се радвам ако ми дадете шанс да го докажа!
Н. Г. – Художник, 2013
Изпращам Ви своя автобиография, знаейки че притежавам нужното за да заема мястото си на правилната позиция за мен. Убеден съм, че имате опита и преценката за да ми помогнете заедно да осъществим това!
Г. Б. – Инженер, 2012
Аз съм млад и амбициозен човек, изпълнена съм с амбиция да се развивам в сферата в която съм се обучавала, а именно Човешки ресурси. Търся нови хоризонти и фирма, която би оценила стремежа ми да се докажа в професията си. Искам да работя и съм изпълнена с енергия, която би допринесла за ефективното изпълнение на моите задължения и за добрия успех на Вашата компания.
А. П. – Специалист човешки ресурси, 2012
Аз съм страшно позитивен, мил, лъчезарен и изпълнителен човек. Имам огромно желание за работа, било то и за по-ниско заплащане, но целта  за мен е да натрупам знания и умения, за да мога да се развивам в тази сфера, към която имам интерес. За това се обръщам към Вас с молба за евентуално съдействие при наличие на подходяща позиция. Предварително благодаря за отделеното време и приятна и ползотворна седмица на целия Ви екип!
В. Й. – Специалист Човешки ресурси, 2011
bg_BGBG
Scroll to Top