КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ
ПЛАТЕНИ УСЛУГИ

Набиране на персонал Привличане на таланти

През последните 15+ години на бизнес съвършенство завършихме проекти за набиране на професионалисти в различни бизнес области като: IT&T (ITS), търговия, банкиране, маркетинг и общо управление, право и администрация, превод и лингвистика, електронна търговия, строителство, архитектура и проектиране, енергийна ефективност на сгради, туризъм и хотелиерство, хранително-вкусова промишленост, инженеринг, минна дейност и геодезия, и промишлени складове.

Ние сме лицензирани за дейностите по набиране на персонал от Българска Агенция по заетостта и Ирландска федерация по набиране на персонал.

Оценка на персонала

Когато оценяваме талантите, ние прилагаме стандартизирани показатели и лицензирани психологически инструменти. Използваме възможно най-добрите методи за оценка, признати от международни психологически организации и прилагаме бизнес казуси, използвани от бизнес мениджъри с международен опит.

Работодателско брандиране

Реклама за набиране на персонал

Услугата Employer Branding и Recruitment Advertising може да се предложи като част от целия процес по набиране на персонал или като отделна услуга. Нашата агенция за подбор на персонал беше лицензирана като EBM Practitioner от Employer Brand Academy, Лондон.

Професионално образование

Обучения със стажове

През годините, откакто SimRa CEE съществува, предлагахме на нашите клиенти иновативни форми на професионално образование със стажове в различни бизнес области (Учене и работа). Тези видове обучения са насочени както към работодатели, както и към кандидати за работа.

Системи за управление на знанието

Платформи за e-learning

Системите за управление на знанието бързо заемат своя дял в образователното портфолио на организациите, когато повишават уменията и квалификациите на служителите си. Обикновено тези системи представляват платформи с уебинари при електронно обучение за развиване на таланти или за онбординг. Ние работим с един от най-добрите и най-добре разпознаваеми международен образователен инструмент.

Тиймбилдинг дейности

Семинари

Предлагаме различни тиймбилдинг дейности и семинари. Ако проявявате любопитство към различни формати като World Café или вдъхновяващи арт дейности или спортни дейности, нашият екип е готов и желае да ви предложи различни опции за тиймбилдинг.

Проучвания на пазара на труда

Маркетингови проучвания

Имаме широка експертиза в пазарните проучвания, която започна през 2008 г. с първите ни маркетингови проекти. Този тип консултации вървят ръка за ръка с услугите за набиране на персонал и привличане на таланти. Те също така са част от изграждането и развитието на работодателската марка и рекламата за набиране на персонал. Могат да бъдат предложени като самостоятелни проучвания на пазара на труда, самостоятелни маркетингови проучвания или заедно с фокус групи.

Бизнес събития

Кариерни изложения

Представяме се на много и различни бизнес събития годишно. Там комуникираме с корпоративни клиенти или се представяме в лекции по човешки ресурси публично, като по този начин подобряваме и нашата собствена работодателска марка. Всяко събитие се обявява предварително на страницата за новини на нашия уебсайт и във всички акаунти в социалните мрежи.

Ако искате да се срещнете и да работите с нас, последвайте ни в каналите на социалните медии или се абонирайте за нашите онлайн формуляри – бюлетини, емисии с новини или свободни работни позиции.

Пътуване за набиране на персонал

Това е услуга на национално ниво като регионален обхват, която предоставяме на корпоративни клиенти, когато те искат да достигнат до пасивни и скрити кандидати от пазара на труда. Recruitment trip е много силен инструмент при изграждането на работодателската марка на нашите клиенти, които жеалят да привлекат таланти.

Управление на архиви и библиотеки

Ние предоставяме архивни услуги на държавни и частни организации. Те включват индексиране, класифициране, каталогизиране и създаване на инвентарни списъци, номериране, документално отчисление на архиви с изтекла давност, като по този начин масивът се подготвя за депозиране в държавни и/или частни архивни помещения, но също и за дигитализация на архива.

bg_BGBG
Scroll to Top