КАНДИДАТСТВАЙ

Набиране на персонал Привличане на таланти

През последните 15+ години на бизнес съвършенство приключихме проекти за набиране на професионалисти в различни бизнес области като: IT&T (ITS), търговия, банкиране, маркетинг и общо управление, право и администрация, превод и лингвистика, електронна търговия, строителство, архитектура и проектиране, енергийна ефективност на сгради, туризъм и хотелиерство, хранително-вкусова промишленост, инженеринг, минна дейност и геодезия, и промишлени складове.

Ние сме лицензирани за дейностите по набиране на персонал от Българска Агенция по заетостта и Ирландска Федерация по набиране на персонал.

Наемане на граждани от трети страни

Оценяване

Когато оценяваме талантите, ние прилагаме стандартизирани метрики и лицензирани психологически инструменти. Използваме възможно най-добрите методи за оценка, признати от международни психологически организации, и прилагаме бизнес казуси, използвани от бизнес мениджъри с международен опит.

Персонализирани автобиографии

Мотивационни писма

Ние напътстваме нашите кандидати как да създават, приспособяват и персонализират своите автобиографии и мотивационни писма за нашите различни свободни позиции. Когато кандидатства за нова работа в днешно време, всеки кандидат има нужда от добре подготвена автобиография и мотивационно писмо, за да се отличи от останалите.

Ще ви научим как да изберете най-добрия формуляр за CV и какво да попълните в него. Подкрепата на нашите кандидати в процеса на кандидатстване им помага да се представят по-добре пред бъдещите работодатели и да намерят мечтаната работа.

Насоки за интервю

Съвети и трикове как да се представите по-добре! Процесът по кандидатстване е изживяване на много етапи, но с добър край. Като цяло процесът е кратък и само най-добрите изпълнители са успешни. Той започва с подаване на CV и мотивационно писмо, продължава с лично или онлайн интервю и завършва с предложение за работа. Ние ви учим стъпка по стъпка по време на това пътуване. Предоставяме услугата на всички наши кандидати при подаване на заявления за свободни позиции, предложени специално от нашите бизнес клиенти и партньори.

Професионално образование

Обучения със стажове

През годините, откакто SimRa CEE съществува, предлагахме на нашите клиенти иновативни форми на професионално образование със стажове в различни бизнес области (Study&Work). Тези видове обучения са насочени както към работодатели, така и към кандидати за работа.

Проучвания на пазара на труда

Маркетингови проучвания

Имаме широка експертиза в пазарните проучвания, която започна през 2008 г. с първите ни маркетингови проекти. Този тип консултации вървят ръка за ръка с услугите за набиране на персонал и привличане на таланти. Също така е част от Employer Branding и рекламата за набиране на персонал. Може да се предлага като независими трудови и маркетингови проучвания или заедно с проучвания и фокус групи.

Тиймбилдинг дейности

Семинари

Предлагаме различни тиймбилдинг дейности и семинари. Ако проявявате любопитство към различни формати като World Café или вдъхновяващи арт дейности или спортни дейности, нашият екип е готов и желае да ви предложи различни опции за тиймбилдинг.

Бизнес събития

Кариерни изложения

Представяме се на много и различни бизнес събития годишно. Там общуваме с корпоративни клиенти или водим публични лекции по човешки ресурси. Всяко събитие се обявява предварително на страницата за новини на нашия уебсайт и във всички акаунти в социалните мрежи.

Ако искате да се срещнем и да работите с нас, последвайте ни в каналите на социалните мрежи или се абонирайте за нашите онлайн формуляри – бюлетини, емисии с новини или свободни работни позиции.

Отворени Онлайн Дни

Ако нашите кандидати искат да открият повече възможности за работа и за кариерно развитие или искат да се съветват с нас по теми, свързани с техния професионален кариерен път, те могат да използват Open Online Days, когато ги организираме като онлайн събитие през социалните мрежи.

Пътуване за набиране на персонал

Това е услуга на национално ниво като регионален обхват, която предоставяме на корпоративни клиенти, когато те искат да достигнат до пасивни и скрити кандидати от пазара на труда.

За тъсещите работа лица това е възможност да се срещнат и да говорят с нас и/или с екипа за наемане на нашите клиенти относно предлаганите възможности за работа. С тази услуга предоставяме на кандидатите възможност да кандидатстват директно, като им позволяваме да се срещнат с нас лице в лице и да изградим взаимна връзка.

Кандидатско изживяване

Процесът по търсене и устройване на работа има силата да промени живота на кандидатите към по-добро. Ние подкрепяме всички наши кандидати и участници в различни кариерни събития по техният път за устройване за работа, като спазваме най-добрите национални и международни кодекси на поведение, предоставяйки качествени професионални услуги.

Договор за посредническа дейност по наемане на работа в Република България

Договор за посредническа дейност по наемане на работа в чужбина

Забележка: ВСИЧКИ услуги на кандидатите за работа се предоставят БЕЗПЛАТНО.

bg_BGBG
Scroll to Top